KIND EN GEZIN

Wanneer een kind nog als geestelijke energie (of ziel) in de lichtwereld is, maakt het een ‘lijstje’ van wat het wil ervaren in het komend leven op aarde. Om dit zo goed mogelijk te laten slagen, kiest het een geschikte leefomgeving en een vader en moeder om bij geboren te worden. De ervaringen in het leven zijn de juiste, voor de ontwikkeling van het kind zélf én voor de vader, de moeder en het gezin. Een goede onderlinge communicatie en wederzijds begrip zijn van belang om de missie van het gezin en de gezinsleden zo liefdevol mogelijk te laten verlopen.
 
De wijze baby
De ziel kiest een mama en een papa als ‘kanaal’ om door geboren te worden. De ziel kan al ver ontwikkeld zijn, maar zal vanaf het prille begin, vanaf de conceptie, de ontwikkeling tot mens moeten meemaken.


Het is niet voor niets dat baby’s zo’n wijsheid uitstralen,
als je in de diepte van hun ogen kijkt.


Ook, omdat ze ‘vers uit het Licht’ komen. Ze stralen nog volop de energie uit van hun geestelijke Thuis.
 
Afgestemd op Nieuw Bewustzijn
De baby’s die nu op aarde komen en de kinderen die er al zijn, zijn afgestemd op de evolutie van mensheid en de aarde. Ze zijn voorbereid op het Nieuwe Bewustzijn. Hun fysieke gestel, hun DNA, is al vaak al nauw afgestemd op EENHEID. Op leven in pure harmonie en onvoorwaardelijke liefde.
Het kan voor baby’s en kinderen heel frustrerend en beklemmend voelen, wanneer ze opgroeien in een omgeving waar nog voornamelijk wordt geleefd vanuit de waarden van het oude bewustzijn. De kinderen begrijpen het gewoonweg niet omdat de oude waarden uit hun systeem zijn. Bovendien beschikken ze steeds meer over waardevolle gaven, die niet altijd begrepen worden.
 
Brug tussen ouder en kind
Baby’s kunnen huilen en onrustig zijn. Kinderen kunnen tegendraads gedrag vertonen, fysieke ongemakken krijgen, zich terugtrekken uit het leven… En dit alles is niemands schuld! Er is simpelweg sprake van twee werelden die nog niet nader tot elkaar kunnen komen. Er is een brug nodig om ouders en kinderen met elkaar in contact te brengen. In wérkelijk contact, vanuit begrip en kalmte. Vanuit ontvangen. Vanuit waarnemen en beschouwen. Dan kun je daadwerkelijk sámen gaan leven. Oók in de pubertijd van het kind.


CHRISTALL begeleidt
CHRISTALL begeleidt bij het ‘slaan van de brug’ tussen ouders en kinderen. Via luisteren, via gesprek, spiegelen, via stilte, via cranio sacraal behandelingen. Ouders komen intenser in contact met zichzelf, met elkaar en met de kinderen. Ouders zullen de kinderen ontmoeten op zielsniveau. De behandeling van de baby gebeurt grotendeels via de moeder. De baby gaat mee in de ontspanning met de moeder en kan ook loslaten. Het is prachtig en helend wanneer moeder (en de vader erbij) en baby elkaar in deze energie ontmoeten.
Tijdens de zwangerschap draagt een cranio sacraal behandeling bij aan een intensere afstemming tussen papa, mama en de baby. De geboorte en de bevalling kunnen in een rustiger, serener en natuurlijker sfeer plaatsvinden. En dit is het mooiste welkom voor de ‘nieuwe’ ziel op aarde. Geboren worden in ontspanning en liefde, laat de hormonen bij moeder en kind optimaal functioneren. Alles wat nodig is om in aandacht en liefde bij elkaar te zijn, om te wentelen in een liefdescocktail, zal er zijn. De baby zal zich welkom, veilig en gedragen voelen. Hiermee creëer je een niet te bevatten waardevol fundament voor baby’s verdere leven.
Als de geboorte plotseling toch anders verloopt dan gehoopt, ben je beter in staat als ouders, om adequaat en vanuit kalme alertheid mee te gaan met wat nodig is.