ERVARINGEN

Wat kun je verwachten tijdens en na een behandeling? Hier lees je enkele ervaringen van mensen die één of meerdere behandelingen bij CHRISTALL hebben ontvangen. 
  
 

Bij Christien vind je rust. Ik ken geen momenten van zo diepe rust in lichaam en ziel als wanneer ik bij Christien op de bank lig. En dat is een weldaad zondermeer.

Gudrun

cranio sacraal therapie van Christien Boosten
 
Heel mooie ruimte, waar je je meteen thuis voelt...
Zo n liefdevolle ruimte en alle aandacht van die liefdevolle christien daar begint het al mee. Met een paar pantoffels, kaarslicht en een kopje thee vertel ik waarvoor ik kom...zij luistert....dan mag ik op de tafel....
Terwijl ze me behandelde voelde ik van alles beginnen te tintelen.
Mijn darmen begonnen te borrelen en het voelde alsof er botjes weer op zijn plek schoten en balans brachten in mijn lijf. Ik voelde de energie tot aan mijn tenen doorstromen.
Ook nog enkele dagen daarna voelde ik dat de balans in mij had toegenomen, voelde me meer bij mijzelf en wat rommelende darmen en wat dunne ontlasting.
Nu 2,5 week later voel ik mij nog steeds beter dan daarvoor..met dank aan Christien...het was heel fijn..een aanrader voor iedereen die weer eens beter in contact wil zijn met je goed voelen....van binnenuit.

Bedankt christall chistien!!! Liefs Iris 
 


Toen ik begin 2009 overwerkt raakte, ben ik op zoek gegaan naar ondersteuning. Ik koos voor cranio-sacraaltherapie omdat ik had gelezen dat die een goede uitwerking heeft op je limbisch systeem; deze helpt in balans brengen. Ik was erg overprikkeld, mijn zenuwstelsel was ‘op hol’. De behandelingen van Christien hebben me geholpen de balans weer terug te vinden, zowel fysiek als psychisch. Niet in de laatste plaats ook door haar lieve, vriendelijke en intelligente benadering. Het was prettig om naast de bijna anderhalf durende behandeling, vooraf steeds kort met haar te praten over hoe het met me ging. De behandelingen zelf heb ik ervaren als ruimtegevend, VERLICHTend en diep ontspannend. Ik ben nog steeds blij dat ik bij Christien terechtkwam.

Rose-Anne

Na een intense tijd achter de rug te hebben was het heerlijk om tijdens de behandeling weg te zinken in een oceaan van diepe rust en totale ontspanning. Voelde dat er energetisch veel gebeurde, maar het is moeilijk om dat in woorden uit te drukken omdat het zich niet op een mentaal niveau afspeelt. Merk wel dat het een diepgaand en blijvend effect heeft. Het voelt nog steeds heel ruim, zacht, helder en vrij!
Lydia

Ik ben bij Christien gekomen omdat ik behoefte had om te oefenen met aangeraakt worden, in een veilige , liefdevolle sfeer. In vele reguliere therapieën ligt de nadruk op praten en vat krijgen op je problemen via mentale oefeningen. Dat heeft zeker z'n waarde maar ik heb het ook als eenzijdig ervaren. Die mentale benadering gaat ook vaak met een stuk zakelijkheid en afstandelijkheid gepaard alsof je als mens een machine bent die vast is gelopen en gerepareerd moet worden. Daarom voel ik me al jaren meer thuis bij de holistische benadering, waarin je op de eerste plaats een ziel in ontwikkeling bent, en niet een disfunctioneel onderdeel van de maatschappelijke machine. En hoewel inzicht in de zin van bewustwording heel erg belangrijk is, is het in mijn ogen minstens zo belangrijk met dat nieuwe bewustzijn heel fysiek te oefenen, zodat het ook tot in elke cel van je lichaam voelbaar kan worden. Chistien is een van de mensen die me daarbij helpt op een heel zachte manier, waardoor oud zeer naar boven kan komen en alsnog 'z'n beweging af kan maken' zoals zij dat noemt.
Christien is voor mij op de eerste plaats een gevoelig, meelevend en bewust levend mens, die haar gave graag dienstbaar wil maken aan het genezings- en bewustwordingsproces van anderen. Ik ben ook een zeer gevoelig mens, en door de trauma's uit mijn verleden ben ik alleen nog maar gevoeliger geworden, en het feit dat Christine mij kan en mag aanraken zegt voor mij eigenlijk al meer dan genoeg.....

Marjelle
 
In mijn ervaring kenmerkt een bezoek aan Christien zich door volledige aandacht voor de persoon met wie zij werkt, en de grootste zorgvuldigheid waarmee ontvangst en behandeling zijn omkleed. Eenmaal comfortabel op haar behandeltafel, gaan mijn gedachten nog 'n tijdje alle kanten op, maar uit een dalende lichaamstemperatuur valt op te maken dat ik gaandeweg toch echt wel in een diepe ontspanning ben geraakt. Na de behandeling jaagt de energie me prettig door het lijf, alsof er naast mijn innerlijke bron een extra generator is aangezet! Ik heb daar de rest van de dag profijt van en ook later nog kan ik deze heerlijke staat van zijn terug oproepen. Bovendien lijkt de smaak in mijn mond tijdelijk zoeter geworden – een wonderlijk bijeffect. Het is duidelijk dat Christiens cranio een zoete indruk heeft achtergelaten...
Christien is een fijne vrouw met bijzondere gaven en dito handen. Je voelt je zeer bij haar gezien, door haar gekend, aangevoeld en gerespecteerd: als een mantel van liefde omhult en draagt zij jou.
Thomas


31 augustus 2011

Hallo,

Ik ben een moeder van 3 drukke meiden. Nu sinds anderhalf jaar gescheiden te zijn, is het voor de kinderen en mij best heel moeilijk geweest. Het meest lastige aan de scheiding was om woorden te geven aan alle emoties, die dan spelen zoals verdriet, boosheid en je verlaten voelen.

Op een dag nadat ik weer eens heel slecht had geslapen, ben ik 's morgens meteen gaan googlen naar iemand die met name mijn oudste dochter en mezelf van die stress kon afhelpen. Daarbij zocht ik nu naar praktische hulp! Al snel kwam ik op de website van Christien.
Ik belde haar op, ondanks dat ik 100 km verderop woon om een afspraak te maken. De ontmoeting en de behandeling waren heel speciaal. Ik voelde mij helemaal opgeladen.

Voor de tweede ontmoeting spraken we af dat ik mijn oudste dochter, Amber, zou meenemen. Mijn oudste van 7 jaar oud heeft ook leerproblemen en vindt duidelijk spreken zeer lastig. Het vinden van de juiste woorden, die ervoor zorgen dat ze zich gehoord voelt is een hele klus voor haar. Haar frustratie uit zij dan ook vaak door vieze woorden te zeggen, te slaan of heel hard te huilen. Als ouder heb ik me vaak machteloos gevoeld en mijn reactie was dan vaak er tegen in gaan of het gedrag te negeren.

Door de behandeling van Christien heb ik gezien dat ik Amber op een andere manier kan benaderen. Ik zag hoe zij Amber vragen stelde vanuit Hartsverbinding. Hiermee spreekt zij de taal van Liefde en Weten, zonder oordeel of mening te hebben over wat Amber doet of zegt. Ik ben dat zelf ook gaan doen. Ik stel Amber nu vragen en daardoor voelt zij zich gehoord. Door de vragen leert Amber te voelen wat in haar opkomt en probeert ze haar gevoel van bv boosheid, verdriet onder woorden te brengen. De woorden en de zinnen die ze nu gebruikt zijn: Ik vind dit niet fijn of Dit is positief, of mijn hoofd doet pijn van het negatieve. Ik zie dat ze dit in veel meer vertrouwen zegt, zodat ook een ander echt rekening met haar gevoel kan houden. Zo geeft ze duidelijk haar grens aan.

Nu kan ik niet anders zeggen dat ik hoop dat veel ouders de weg naar Christien of anderen zoals zij kunnen vinden. Het zou mooi zijn als ouders op een liefdevolle manier kunnen leren wat opvoeden vanuit je hart is.

Elissa en Amber


De behandeling was echt fijn. En wat me het eerste opviel was dat ik de dag erna met tegels in de tuin bezig ben geweest en met best zwaar gebukt werk en helemaal geen last had van mijn rug! Later merkte ik met lopen dat mijn bekkengebied vrijer voelt, de energie meer in mijn bekken en benen stroomt en ik realiseerde me dat ik me meer in balans voel, evenwichtiger en vrolijker/ lichter. Een superdoorwerking.
Verder heb ik een voice gedaan met pyriet en ik werd daar ook vrolijk van: me afstemmen op een kristal, de essentie voelen en wat die voor mij kan doen.
Ine
 
Healing op afstand
Samen met Christien spreken we een geschikte tijd af. Meestal is het in de avonduren omdat het dan rustig is. Ik neem plaats in een comfortabele stoel en ga gemakkelijk zitten. Ik probeer helemaal te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken. Vervolgens stel ik mij open om de energie te ontvangen en stuur deze ook gericht naar plekken in mijn lichaam die heling nodig hebben. Bijvoorbeeld, toen mijn ogen pijn deden en ik daar een zware druk voelde, ging ik er met mijn aandacht naar toe. Overigens had ik dit vooraf met Christien besproken en zond zij ook gericht energie naar mijn ogen. Ik voelde de huid rondom mijn ogen heel warm worden. Na de healing was de druk sterk afgenomen en had ik een helderder zicht. Aan het begin van de healing word ik vanzelf meegenomen naar een zeer diepe buikademhaling. Ik voel de energie stromen door mijn lichaam en mijn handen worden warm. Het is, alsof Christien naast mij staat, zo direct ervaar ik de energie-overdracht. Na een kwartier is de healing voorbij en blijf ik nog lekker even zitten. Na enige tijd beweeg ik mijn hoofd, armen en benen en geniet een beetje na!
Netty (83 jaar)  
 
Ik heb genoten van ons samenzijn, en van een overheerlijke healing. Ik voel me goed en blij en energiek, en voel de pijn in mijn heup niet meer.

Marie-Louise


Onder andere de begeleiding van Christien, maar vooral de cranio sacraal behandeling ondersteunen het proces van 'jezelf durven zijn'. Juist in een relatie die je zo koestert en waar zoveel angst voor verlies op zit, vraagt dit proces heel verfijnde afstemming. Het contact met mijn lichaam ben ik lange tijd kwijt geweest; ik voelde niet echt meer wat er gebeurde of negeerde de signalen als ze voor mij waarneembaar waren. Dat stuk leer ik weer te herkennen en er ook respect voor te hebben. Bij Christien ervaar ik de ruimte om er te mogen zijn. Sleutelwoorden hierbij zijn: zachtheid, liefdevolle betrokkenheid en integriteit. Dit alleen al werkt genezend...

Ronald
    
Lieve Chistien,
  
Heb je website gelezen en je huisje buiten ziet er heel mooi uit. Hoop dat je daar
al je liefde en geborgenheid mag doorgeven,aan iedereen die jij mag behandelen.
Denk nog vaak aan je Je hebt me een jaar begeleid en ondersteund in mijn proces.
Ik heb je ervaren als een lieve zachte vrouw met een gouden HART.
Inmiddels is er een andere therapeut op mijn weg gekomen, een die nu bij mij past.
Christien, ik wens je veel goeds en veel geluk in je nieuwe Tempeltje.

Trix