DOLFIJNEN EN WALVISSEN

CHRISTALL werkt met de helende energie van dolfijnen en walvissen. Deze dieren zijn bijzondere en bijzonder intelligente wezens. Zij bewonen de zeeën en rivieren van de aarde en zijn erop gericht om contact te maken met de landbewoners. De dolfijnen en walvissen vertegenwoordigen vooral de rechter hersenhelft van de planeet. Dit omvat de vrouwelijke waarden zoals; ontvangen, creativiteit, zijn, waarnemen, beschouwen, verzorgen, laten ontstaan. De mensheid vertegenwoordigt vooral de linker hersenhelft van de planeet. Dit omvat de mannelijke waarden zoals: bouwen, doen, scheppen, analyseren, geven, verbinden.
 
Balans
In de aankomende stap van de evolutie zullen linker en rechter hersenhelft samengaan. Er zal balans komen tussen de vrouwelijke en de mannelijke waarden in elk levend wezen. Dolfijnen, walvissen en mensen hebben samen een opdracht te volbrengen; een opdracht om mannelijk en vrouwelijk samen te voegen.
 
Mens en dolfijn
Er is steeds meer contact en uitwisseling tussen dolfijn en mens. CHRISTALL voelt zich verwant met en aangetrokken tot de Dolfijn. Dolfijnen leven samen, in eenheid met elkaar. Zij leven in het Nieuwe Bewustzijn en houden in hun DNA en cellen de nieuwe energie vast.


Vanuit het water brengen zij via trilling de nieuwe energie
naar het land; naar het bewustzijn van de mens.


Zo helpen en ondersteunen zij de mens bij de overgang van het oude naar het nieuwe bewustzijn. Mensen die zich openstellen, kunnen zich hierop afstemmen en ontvangen. De energie bevat boodschappen over de oorsprong van het leven, die wij in de loop der tijd zijn ‘vergeten’. De dolfijnen brengen ons weer in contact met wat diep in ons zenuwstelsel verborgen ligt. Zij doceren ons over het Leven.
Dolfijnen zijn vriendelijke en speelse dieren. Zij zijn vol van vreugde. Vreugdevol zonder aanleiding van buitenaf. Ze ZIJN het gewoon. Het is hun fundamentele gemoedstoestand. Als er iets gebeurt wat deze toestand verstoort, schudden ze het meteen van zich af. Ze helen zichzelf en elkaar voortdurend.
Wie in direct contact komt met dolfijnen zal dit kunnen ervaren. Alles valt van je af. Moeheid, zorgen, angsten… ze zijn er niet meer. Je wordt opgenomen in het bewustzijn van de dolfijn. Bent er EEN mee. De aardse ervaringen stromen door je heen terwijl je in je staat van oorspronkelijkheid blijft. Dit is leven voorbij beperkende overtuigingen, in innerlijke vrijheid. In nieuw bewustzijn.
 
Telempathie
Dolfijnen hebben een empatisch vermogen waarmee ze op grote afstand voelen wat in een ander omgaat. Dit noemen we ook wel telempathie. Ze communiceren met elkaar via sonar; via tonen en resonantie. De hersenen zijn holografisch. Dolfijnen zijn altijd bewust wakker. Als ze slapen doen ze dat met slechts één hersenhelft, zodat de andere hersenhelft alert blijft, onder andere om adem te halen boven water.
 
Dolfijn healing
Tijdens behandelingen stemt CHRISTALL zich energetisch af op het bewustzijn van de dolfijnen. De helende energie stroomt via mijn handen en vingers naar de cliënt. Dolfijnen weten wat de cliënt nodig heeft. Heling vindt plaats in Goddelijke timing en volgorde.