ACTIVITEITEN

 ACTIVITEITEN CHRISTALL

***

****    ****    ****    ****    ****

Graag verzorg ik workshops en lezingen rond de thema's van mijn boek. Ik doe dit op eigen initiatief en ook graag op aanvraag. 

***   ***   ***

Begin de dag met bewuste aandacht voor jezelf

Elke vrijdagochtend van 9.00 tot 9.45 uur verzorg ik een ‘inloop meditatie’ bij Pleïade Oase in Tilburg. Zie www.pleiadetilburg.nl 

In een klein groepje samen-in-meditatie-zijn blijkt een aangename en doeltreffende invloed te hebben op het beleven van de dag. Bij geregeld bezoek traint het de vaardigheid van ‘het in meditatie zijn’ en brengt het geschenken voor het Leven.

Tijdens de meditatie begeleid ik je naar het te-rusten-leggen van de geest, het contact maken met de Ware Natuur van de Geest en het waarnemen van wat zich afspeelt in de 'drukke geest', in volledige acceptatie.

De opbouw is drie-ledig: welkom en korte inleiding (afgestemd op de aanwezigen mét en zonder meditatie ervaring), oefeningen voor een soepel lichaam en bewust fysiek waarnemen, waarna we geleidelijk overgaan tot een zittende geleide meditatie van ongeveer 15 minuten.

Kom gerust eens meedoen!

LET OP!: Vanaf 13 november 2015 is de meditatie-ruimte Pleïade Oase alleen toegankelijk via de ACHTERINGANG, aan de Wingerdhoek; een zijstraat van de Langestraat. Kom je toch bij de voorkant van de winkel aan de Nieuwlandstraat, loop dan door het steegje bijna naast de vooringang van Pleïade, naar achteren. Via de looppoort kom je op het omsloten parkeerterrein, dat leidt naar de meditatieruimte. Je kunt er je fiets neerzetten. 


***   ***   ***

***     ***     ***    ***    

Groei mee met de
‘Meditatie Groei Groep’ (MGG)


Op dit moment is er geen Meditatie Groei Groep.

Mocht je belangstelling hebben om deel te nemen aan de Meditatie Groei Groep, laat mij dit gerust weten. Ook wanneer je graag wekelijks zou willen mediteren in een groepje, neem dan contact met mij op. Wanneer zich voldoende mensen hebben aangemeld, zoek ik een locatie om dit te realiseren. 

De Meditatie Groei Groep (MGG) is een vaste groep van ca. 8 mensen die eens in de twee weken bij elkaar komt om samen:  
  • te (leren) mediteren door meditatie te beoefenen
  • Kennis te verwerven over mediteren en de meditatie te leren integreren in het dagelijks leven
  • te voelen en ervaren wat werkelijke LIEFDE is
  • te leren hoe je werkelijke LIEFDE leeft, in het dagelijks leven
  • Kennis te ontvangen over, en inzicht te verkrijgen in LEVEN als MENS op AARDE
  • Jezelf te leren kennen en accepteren in al je menselijke aspecten
  • te leren contact maken met je werkelijke en oneindig voortlevende ZELF
In totaal zijn er 10 bijeenkomsten.

Je wordt uitgenodigd verslagjes te schrijven over je groei in bewustzijn. Je schrijft het op je eigen wijze over items die je zelf graag inbrengt. Je ontvangt feed back op al je verslagen, wat een fijne wijze is om inzicht te verkrijgen in jezelf, jezelf in vele uithoeken te leren kennen, om je te laten raken en om te voelen en zo te groeien in bewustzijn. Ook kan ik je op die wijze begeleiden bij het (leren) mediteren in je thuisomgeving/op je werk of waar je je ook bevindt en in welke situatie ook. Want mediteren, het AANWEZIG ZIJN in de meditatieve staat, het volledig alert en ontspannen aanwezig in het NU, is op vele plekken mogelijk en er zijn miljoenen wijzen om in de staat te geraken. Al is het maar voor een moment...

De MGG is een fijne ondersteuning, een veilige haven, om spiritueel bewust(er) te worden. Het schenkt je ingrediënten om te komen tot een 
rustig gemoed in vrede en vertrouwen
 
Een rustig gemoed in vrede en vertrouwen, is de basis voor het vrijmaken van LIEFDE in jezelf, die je vervolgens uitstraalt naar je omgeving via denken, spreken en handelen. Blokkades worden meer zichtbaar waarna ze smelten zullen; je zult je meer bevrijd voelen, gemakkelijker keuzen kunnen maken, gericht zijn op vrede en vooruitgang voor jezelf en samen met anderen. Je kijk op het Leven verandert, de grondtoon van je menselijke JIJ groeit in LIEFDE. Je kunt onder veel meer omstandigheden in Liefde blijven en sneller en gemakkelijker weer terugkeren naar Liefde.

*  *  *    
  • (leren hoe te) Vergeven
  • (leren) Dankbaarheid (te) voelen en uiten
  • (leren en inzien) hoe de menselijke geest werkt en zich vertaalt in het lichaam
zijn voorbeelden van waardevolle items die worden aangereikt binnen de MGG.

Individuele begeleiding

Ook is het mogelijk om je INDIVIDUEEL te laten begeleiden. De opzet is hetzelfde als bij de MGG: eens in de twee weken is er een ontmoeting in de praktijkruimte. ca. Anderhalf uur richten wij ons op dezelfde ingrediënten als bij de MGG en het laaste half uur ontvang je een energetische behandeling. 

Kosten

Deelname aan de MGG bedraagt €150,-- . Individuele begeleiding bedraagt €200,-.


Geïnspireerd?

Voel je je geraakt? Prikkelt het de nieuwsgierigheid? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. 

LIEFDEvolle groet,

Christien

*  *  *      *  *  *      *  *  *