BEHANDELING

De behandeling duurt in totaal twee uur. Na het coaching gesprek neem je plaats op de behandeltafel, Je houdt hierbij je(makkelijke, soepele) kleding aan. Je neemt afstand van het dagelijks leven en alle afleiding en komt bij je eigen energie. Je voelt mijn handen die je lichaam zacht aanraken en je via stilte en meditatie in een andere laag van bewustzijn brengen.
 

Je raakt in diepe ontspanning.
Helende energie stroomt via mijn handen en vingers in je hoofd en lichaam.
 
Als het lichaam zich ontdoet van stress en opgehoopte energie, kun je lichte ‘pijn’ voelen opkomen die weldra je lichaam zal verlaten. Sommige pijn echter, zal de aandacht trekken en niet zomaar oplossen. CHRISTALL zal je begeleiden naar deze plek zodat je er contact mee kunt maken, kunt voelen, bewust worden, verwerken en loslaten. Het kan zijn dat je innerlijk koude voelt opkomen die uit je lichaam stroomt. Je kunt de energie voelen stromen en tinteling en warmte voelen. Je zou licht kunnen zien, kleuren en ruimte voelen in je lichaam… tal van waarnemingen zijn mogelijk.
 
Contact met het Licht
Via cranio sacraal therapie wordt de doorstroom van het cranio sacrale vocht en daarmee de Eenheidsenergie beter. Je gaat steeds meer je hele lichaam bewonen. Wat er vervolgens kan gebeuren in je proces naar verruiming van bewustzijn is, dat je gaat voelen/weten wie je bent, waarom je op aarde bent. Je formuleert diepzinnige levensvragen en krijgt antwoorden. Je neemt gedachten en gevoelens die in je opkomen serieus, evenals je dromen. Nieuwe kanalen kunnen zich openen. Je maakt contact met je innerlijke bron. Het kan zijn dat je de vreugde ervaart om het simpele feit dat je BESTAAT!
 
Ontspanningsoefeningen
Aan het einde van de sessie geef ik doorgaans oefeningen mee voor thuis. Dat kunnen oefeningen zijn om bewust bij je ontspanning te komen, om de dag te verwerken of om de dag rustig en ontspannen te beginnen. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan ‘leesvoer’ dat aansluit bij wat je op dat moment doormaakt of bezig houdt. Wat je krijgt aangereikt is ondersteunend aan je groeiproces, dat zich in het dagelijks leven voortzet.
 
Na de behandeling
Na de behandeling ben je in een andere energie. Vaak voel je je koud en rillerig. En je bent nog niet helemaal ‘hier’. Het is goed om veel water te drinken zodat de losgeweekte oude energie wordt afgevoerd. En het is goed om aardig voor jezelf te zijn. Jezelf de ruimte te geven en te doen wat je nodig hebt: slapen, een lekker hapje eten, een rustig muziekje… Blijf zoveel mogelijk relaxt bij jezelf om de nieuwe energie te laten landen in je cellen. Dus, zo weinig mogelijk indrukken van buitenaf opdoen.
De dagen na de behandeling voel je je misschien wat labiel en onbestemd. Emoties kunnen wat heftiger zijn; dit is normaal. Er vindt immers een bewustzijnsverschuiving in je plaats. Hoe subtiel ook. Evengoed komt het voor, dat je je energieker voelt. Of dat je meer bij je zachtheid bent. Het kan zijn dat je anders reageert op mensen omdat maskers en beperkingen van je afvallen. Dit is wennen voor jezelf en voor de ander, maar zal vanzelf een balans krijgen. Het kan ook zijn dat pijn in je lichaam toeneemt na de behandeling, om daarna weer af te zwakken of geheel te verdwijnen.
 
Kosten en frequentie
De kosten bedragen 45 euro per sessie. Als je financiële draagkracht dit niet toelaat, kunnen we tot andere afspraken komen die leiden tot een lager tarief. Het is aan te raden 3 à 4 keer een behandeling te ontvangen met zo’n 3 weken tussenpauze. Vervolgens kan gekozen worden eens in het half jaar een ‘onderhoudsbeurt’ te ontvangen. Ieder is vrij om te kiezen hoeveel behandelingen hij/zij wenst of nodig acht, mede afhankelijk van de intentie.
 
Op de lange termijn
CHRISTALL werkt ondersteunend en begeleidend. Laat de cliënt in het eigen proces voelen, ervaren en verbinding maken. Voor ieder gebeurt het juiste, op het juiste moment, volgens het goddelijk plan. Gedurende het proces komen mensen dichter bij zichzelf, bij hun waarheid. Ze ervaren ruimte, stilte en innerlijke rust. In het dagelijks leven ervaren ze groei in zelfvertrouwen, in levensvreugde, in flexibel-in-het-leven staan, in handelen uit heelheid, in overgave en in het zich laten leiden door de goddelijkheid ofwel het-controle-moeten-hebben-over-het-leven neemt af. Kanalen en zintuigen openen zich verder. Mensen worden steeds meer ‘mens in nieuw bewustzijn’: het besef dringt door dat wij
Spirituele wezens zijn
Op reis
In een menselijke ervaring